Transport internațional

Transport marfă internațional

Ai nevoie de unul sau mai multe transporturi de marfă internaționale? Construx poate fi partenerul tău de încredere. Alege performanță în transport internațional!

Acoperim orice ruta din Europa și oferim soluții complete de transport internațional de marfă. Camioanele noaște circulă zilnic în Benelux, Franța, Germania , Italia, Elveția și Regatul Unit.

Construx oferă soluții complete privind transportul de marfă internațional. Dispunem de o flota proprie de camioane ce pot fi folosite pentru orice tip de transport. În funcție de solicitările tale, îți punem la dispoziție unul sau mai multe camioane, că marfă transportată să fie în deplină siguranță.

Servicii complete de transport marfă internațional

Ne axam pe transporturile internaționale și garantăm servicii de calitate pe orice ruta din Europa. Indiferent că este vorba despre un spațiu intracomunitar sau despre unul extracomunitar, alegând serviciile noastre ai garanția că marfă transportată va ajunge în deplină siguranță la destinație.

Îndeplinim toate standardele impuse și asigurăm transport internațional autorizat pentru orice tip de marfă.

Transporturi avantajoase și eficiente

Realizăm transporturi de marfă internațional în camioane cu încărcături complete, care vă garantează livrare promptă.

Avem 25 ani de experiență în transport de marfă internațional iar unul dintre punctele noastre forte este să oferim un serviciu de calitate.
Suntem prezenți pe:
Vrei să fii la curent cu noutățile?
construx

Contactati-ne

+40 745 777 998