Transport intern

Transport marfă intern

Numărul de solicitări privind transportul intern de marfă este tot mai ridicat, drept dovadă a calității transportului rutier în detrimentul altor metode mai mult sau mai puțin eficiente. Conform unor studii realizate recent, aproximativ 80% din transportul intern de marfă se realizează pe cai rutiere.

La nivel național, Construx asigură transporturi de marfă în principalele zone ale țării. Îmbinând experiența șoferilor noștri cu o flotă proprie de camioane, mărfurile transportate vor fi întotdeauna în siguranță.

Mai mult de atât, pentru a putea respecta toți termeni contractuali impuși de clienții noștri, asigurăm o urmărire permanentă a camioanelor printr-un sistem GPS modern.

Vă putem pune la dispoziție, în funcție de nevoile tale următoarele tipuri de camioane adecvate.

În ce locații asigurăm transport marfa intern?

Ne deplasăm în orice zonă din România și încercam să acoperim chiar și locațiile în care accesul este mai mult decât dificil. În funcție de infrastructura zonei în care dorești transportul mărfurilor, garantăm o eficiență sporită datorită flotei de mașini ce poate fi adaptată în funcție de condițiile necesare.

Asigurăm transport marfa intern în toate județele din țară: Albă, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, București, Buzău, Călărași, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Iași, Ilfov, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Sălaj, Satu-Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vâlcea, Vaslui, Vrancea.

Transporturi avantajoase și eficiente

Realizăm transporturi de marfă intern în camioane cu încărcături complete, care vă garantează livrare promptă.

Avem 25 ani de experiență în transport de marfă intern iar unul dintre punctele noastre forte este să oferim un serviciu de calitate.
Suntem prezenți pe:
Vrei să fii la curent cu noutățile?
construx

Contactati-ne

+40 745 777 998