Transport alimente lichide

Transport alimente lichide

În cazul în care aveți nevoie de transportul eficient al lichidelor alimentare, avem soluțiile potrivite. Cu ajutorul camioanelor și cisternelor potrivite, va oferim posibilitatea transportului în condiții optime a incarcaturilor sensibile de tipul lichidelor alimentare.

În condițiile în care încărcăturile de tipul lichidelor alimentare au un grad ridicat de perisabilitate, se impune luarea unor măsuri de siguranță pentru transportul acestora. Specialiștii noștri se vor asigura de respectarea standardelor în ceea ce privește transportul.

Cu ajutorul nostru aveți posibilitatea de a transporta lichide alimentare de diverse tipuri, fără că siguranță acestora să fie pusă în pericol în vreun fel.

Transport sigur și eficient

Pentru transportul produselor alimentare lichide, experții Construx selectează vehicule potrivite fiecărui tip de marfă. Vehiculele respectă standardele sanitare actuale și livrează mărfurile fără pierderi de calitate.

Pentru mărfurile care necesită transport frigorific și ambiental, va punem la dispoziție vehicule complet dotate în acest sens, pentru condiții optime ale transportului și furnizăm imprimeuri cu termogramă la descărcare.

Dispunem de experiență necesară pentru a organiza transporturi frigorifice și ambientale în cele mai bune condiții. În containere cu temperatura controlată, cisterne la ambient și nu numai, mărfurile vor fi menținute în condițiile impuse și vor ajunge la destinație în timp util.

Transporturi avantajoase și eficiente

Realizăm transporturi rutiere de alimente lichide în camioane cu încărcături complete, care vă garantează livrare promptă.

Avem 25 ani de experiență în transport mărfuri de alimente lichide iar unul dintre punctele noastre forte este să oferim un serviciu de calitate.
Suntem prezenți pe:
Vrei să fii la curent cu noutățile?
construx

Contactati-ne

+40 745 777 998