Soluții de transport flexibile

Cu o experiență de peste 25 ani în domeniul transporturilor Construx SRL oferă soluții complete privind transport de marfa intern și internațional. Dispunem de o flotă proprie de 20 camioane ce pot fi folosite pentru orice tip de transport, indiferent că este vorba despre transportul mărfurilor voluminoase sau al celor cu o greutate sporită.

În funcție de solicitările tale, vă punem la dispoziție unul sau mai multe camioane acoperite cu prelată, marfa transportată fiind în deplină siguranță.

Deși începutul activității noastre s-a consumat în urmă cu mai bine de 25 ani, în toată această perioadă ne-am axat pe îmbunătățirea continuă a serviciilor oferite, investițiile noastre orientându-se atât spre înnoirea flotei de camioane cât și spre contractarea unor șoferi cu experiență care să vă poată garanta cele mai bune condiții de transport.

Ai nevoie de unul sau mai multe transporturi de marfă intern sau internaționale? Vom fi partenerul tău de încredere pentru transport marfă intern și internațional.

Suntem prezenți pe:
Vrei să fii la curent cu noutățile?
construx

Contactati-ne

+40 745 777 998